Kontakt

SPC Marine er en handelsvirksomhed med fokus på salg og rådgivning af kvalitetsprodukter til marine- og offshore markedet. Vores hovedaktivitet er maritim belysning specielt udviklet til de ekstreme forhold til søs. Derudover har vi bl.a. produkter som tågehorn, containerstik, el-radiatorer og transformatorer i programmet.

Vi er distributør for Glamox og deres maritime produktprogram, hvilket giver os mulighed for at tilbyde et komplet og meget omfattende program af belysning til marine- og offshore markedet. Produktprogrammet består af fabrikaterne Glamox, Aqua Signal, Norselight, LINKSrechts og Luxo, hvilket gør dem til en af de førende producenter i verden indenfor maritim belysning. De maritime produkter fra Glamox er kendt for høj kvalitet med lang levetid, hvilket bl.a. sikres med nøje udvalgte test i egne laboratorier. Indenfor de senere år har Glamox udviklet mange nye produkter m. LED, hvilket giver mulighed for at opnå energisparende løsninger med lang levetid. Vi er som distributør ansvarlig for det danske, færøske og grønlandske marked.

Endvidere forhandler vi kendte fabrikater som Zöllner, Wiska og Ismet. Alle vores leverandører er meget innovative, hvilket sikrer, at vi med deres produkter altid har adgang til den nyeste teknologi på markedet.

SPC Marine er lagerførende med mange af belysningsprodukterne fra Glamox samt reservedele dertil, der gør os i stand til at kunne levere hurtigt. En ekstrem vigtig service for mange af vores kunder.

SPC Marine ApS

Hvidkærvej 42 5250 Odense SV Tlf. +45 66 17 16 62 CVR 27247806